DJ za vjenčanja i svadbe | rasvjeta | dim i prskalice | STUDIO FM

DJ za vjenčanja 20 godina iskustva

 

Tražite DJ-a za vjenčanje?

Rasvjeta za vjenčanja po najpovoljnijm cijenama !

Niski dim za prvi ples, prskalice i fontane za prvi ples ! Povoljna cijena

DJ i rasvjeta za vjencanja kontakt broj : 098 / 718 - 525 email: info@studiofm.hr

ODGOVORI NA ČESTA PITANJA

 

HOĆE LI MOJ DJ VODITI VJENČANJE ?

DJ na vjenčanju vodi i najavljuje protokol, prema dogovoru s mladencima. Način, tempo, dinamika i stil vođenja razlikuje se od mladenaca do mladenaca. On može biti suzdržan i protokolaran, ali i vedar, proaktivan pa čak i provokativan sa elementima stand-up nastupa.

 

DJ i VRSTA GLAZBE

DJ pušta glazbu kakvu dogovori s mladencima. Ne postoje unaprijed programirane platforme i playliste, nego se svakom vjenčanju pristupa pojedinačno. Hoće li se na Vašem vjenčanju vrtjeti Elvis ili Guetta, Thompson ili Tajči, Mišo ili EKV ?? Dogovorit ćemo na sastaku uz kavicu

 

DJ I GOSTI U "ZLATNIM GODINAMA"

Često se mladenci brinu hoće li se stariji gosti na njihovom vjenčanju doboro zabaviti kad čuju da je za glazbu zadužen DJ. Strah je opravdan. Ukoliko se Vaš DJ nije spreman prilagoditi takvim gostima i ne poznaje glazbu stariju od Lady Gage i Rihanne, moglo bi biti problema. Iskusan DJ, u svakom trenutku mora znati izvući asa iz rukava, pa čak i nagovoriti bakicu da si sama pusti najdražu pjesmu !!!

 

DJ i TRADICIJSKI OBIČAJI

Ukoliko Vaše vjenčanje mora imati tradicijske običaje i zavičajne kakrakteristike, ne treba strahovati. Ulazni pozdravi, najave i nazdravice, molitve, plesovi s mladenkom, igre oko buketa i podvezice, različiti koncepti oko darivanja te glazba regionalnog tipa nisu nikakav problem. Ako je potrebno, Vaši gosti ćut će glazbu kakvu vole, bez obzira na porijeklo ili nacionalnu pripadnost.